WATCH: Meet the people who research suspected UFO sightings

Share the Tech Love

16 responses to “WATCH: Meet the people who research suspected UFO sightings”

 1. Barry Bb says:

  Ive seen a few ufo/uap in san antonio. Never bothered to make a report because no photo or video and theyll just laugh at you. With any actual video or photo they will just take it and youll never see it again.

 2. Thank you for the video. I live in Texas Crossroads area. Dr Stephen K Greer has amazing info on sightings and understanding them differently. Thank you for your service.💚 I've seen one up close in 2010 October 7th. It was life changing 💚💚 the lady doing the interview is cringe lol

 3. B P says:

  What’s his channel?

 4. I have video footage

 5. ALEX Youtube says:

  Always American. Weird coincidence that.

 6. recorded cessnock nsw aus on the 17-11-22 my cctv footage https://youtu.be/yVnij7E4lss

 7. UFOpilot says:

  we did not help earthlings in any development of anything. this earthling is a bullshitter lol!. PEACE.

 8. Roger Yow says:

  😆🤣😂 Think about a space ship traveling at a million miles an hour impacting a one ounce nickle meteorite, it's the equivalent of a thermonuclear detonation. Stupid is as stupid does. 🙄

 9. Lochvast says:

  She needs to chill with the active listening gestures

 10. Literally awful journalist. Shaking feet, not focused and crap questions!

 11. Candace Lee says:

  Would have been good to hear from a Government Investigator to add more credibility to this story. The reporter doesn't seem like she's truly interested in the story (hmhm hmhm, foot twitching etc). Condescending tone to the overall feel of this. Disappointing that more sources weren't verified/referenced to at least make it seem like a sincere effort.

 12. Tenaj says:

  stars war is going to happen

 13. Tenaj says:

  aliens are angels

 14. P C1 says:

  Thanks for your service.

 15. Vũ Đinh says:

  Gần 3000 năm nay loài quỷ sa tăng không ở đâu hết bọn chúng chính là các loại cây thực vật xung quanh mình đấy mọi người , nó đã khống chế toàn bộ người trên thế giới, dạy cho họ vũ khí hủy diệt để tàn sát đồng loại mình, những ai đã bị nó dụ dỗ hãy thức tỉnh gần đến ngày nó bị chúa trời phán xét, nó đã ầm thầm giả thần, chúa trời, phật để lừa gạt mọi người đấy. Hãy tìm hiểu xem quỷ sa tăng là ai mọi người sẽ rõ, nó chính là nền văn minh được chúa tạo dựng trước khi tạo ra hệ động vật là loài người mình là đất hệ thổ, bọn chúng nó là hệ mộc, sa tăng là tập hợp những tội ác từ 2782 năm trước đến giờ đấy. Trong dòng bảy năm này chúa trời sẽ quay lại phán xét tất cả bọn chúng nó hãy thức tỉnh , loài người nên đoàn kết mà chống lại bọn chúng, các nhà khoa học nên vào cuộc, những người nào bị ma quỷ ám không cần đi vào thầy bà hãy gọi chúa trời và Lạc Long Quân người sẽ đến giúp mọi người, hãy tìm đốn tất cả cây lâu năm tuổi thọ cao nó là bọn quỷ từ trước đến nay âm thầm khống chế não bộ chúng ta, đây không phải tâm linh mà là khoa học thật sự. 5000 năm trước tổ tiên đã âm thầm dẫn dắt loài người lập căn cứ dưới biển để nghiên cứu và tránh con quỷ vương sa tăng này, các UFO phát hiện gần đây chính là tổ tiên Lạc Long Quân, hành tinh nước ở chòm sao người chăn rắn chính là của loài người chúng ta đấy, tổ tiên đã xây dựng lên, ở Hy Lạp gọi người là thần Zeus. Hãy ngừng tàn sát lẫn nhau,chúng ta là loài người, những loài tàn sát đồng loại điều bị tuyệt chủng hết rồi. Con quỷ sa tăng đang ở Mỹ đấy, mọi người biết vì sao con quỷ sa tăng lại có hình đầu Dê hay không? Vì chúng chính là cây mà cây thì rất sợ Dê ăn lá, loài cây nay mộc từng khóm theo rễ của nó nên không cao thường bị dê tấn công nó đã sống hơn 10 nghìn năm rồi. Hãy gửi đến cho mọi người.

 16. Anna Emily says:

  Despite the economic downturn, I'm having the best time of my life financially. Earning over $83k in the last 2months with an investment of $19,000. Money can be made even in a bear market. Make the most of it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *